Hoe zit het met mijn pensioen?

Hoe zit het met mijn pensioen?

Je wilt inzicht in jouw pensioen, hoe ga je dat doen? Wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt, bestaat jouw inkomen uit verschillende onderdelen. Niet alleen je inkomen is van invloed op de hoogte van je pensioen, maar ook jouw maandlasten spelen een grote rol. Onze financieel adviseurs geven jou een vroegtijdig inzicht in hoe je er financieel voor staat, niet alleen nu, maar ook voor wat je in de toekomst (wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt) kunt verwachten.

Een belangrijke leeftijd: 56 jaar

In de wereld van hypotheken is de leeftijd van 56 jaar belangrijk. Vanaf deze leeftijd wordt het toekomstig pensioeninkomen namelijk medebepalend bij diverse financiële mogelijkheden. Overwaarde of een aflossingsvrije hypotheek spelen een belangrijk rol bij jouw financiële mogelijkheden in de jaren tot aan- of na jouw pensioenleeftijd.

Overwaarde

Zorgeloos genieten tijdens jouw pensioen. Dat is wat iedereen wil. Maar kan dat eigenlijk wel? Het pensioeninkomen is mogelijk lager en het geld zit ‘in de stenen’. Deze overwaarde kun je mogelijk gebruiken om jouw pensioen aan te vullen. De mogelijkheden zijn afhankelijk van jouw financiële situatie. Maak een afspraak met één van onze financieel adviseurs en kijk samen naar uw persoonlijke financiële situatie.

Klik hier voor meer informatie over onze vestiging in Bergen op Zoom
Bergen op Zoom
Westersingel 44611 HV Bergen op Zoom
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Uw adviseur in Bergen op Zoom
Maurice Meesters
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 65411846
AFM
: 12044320
Volg Van Bruggen Adviesgroep Bergen op Zoom