Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Amsterdam IJburg Diemerparklaan 54
1087 GM Amsterdam
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amsterdam IJburg

Jouw eigen financieel adviseur in IJburg

Hoe koop ik mijn eerste huis? Hoe bescherm ik mijn opgebouwde vermogen? Hoe moet ik een hypotheek oversluiten? Hoe kan ik mijn overwaarde verzilveren? Bij Van Bruggen Adviesgroep begrijpen wij dat je niet dagelijks met dit soort vraagstukken bezig bent. Dan is het fijn als je iemand aan je zijde hebt die je verder helpt en adviseert over de opties die het beste bij jouw financiële situatie passen. Wil jij liever op kantoor of online een afspraak? De keuze is aan jou.

Even voorstellen

In totaal hebben wij drie medewerkers binnen ons advieskantoor: Marcel Schoon, Thimo Veenman en Jan Geerling. Wij maken deel uit van Van Bruggen Adviesgroep en hebben daardoor toegang tot een landelijk kennisnetwerk. 

Lees meer >

Wie helpen wij?

Bij veel belangrijke momenten in je leven speelt jouw financiële situatie en belangrijke rol. Denk aan momenten als; het kopen van een huis, kinderen, plotselinge of langdurige werkloosheid, ondernemerschap, jouw pensioen en arbeidsongeschiktheid. Bij al deze momenten helpen en adviseren wij jou op financieel vlak, zodat jij de keuzes maakt die het beste bij jouw financiële situatie passen.

IJburg in Amsterdam

Binnen het prachtige IJburg zijn wij gevestigd op Haveneiland. Ons adres is Diemerparkplein 54. Wij zijn goed te bereiken. Met het openbaar vervoer stap je uit bij de tramhalte Diemerparklaan en de auto parkeer je voor de deur.

Maak vandaag nog een afspraak!

Heb jij financiële vragen? Maak dan nu een eerste, vrijblijvende afspraak. Onder het genot van een kop koffie bespreken we welke mogelijkheden er voor jou op financieel vlak liggen.

Een afspraak online of op de vestiging. De keuze is aan jou!

In deze tijd is het soms net zo prettig om een online afspraak te maken. En dat kan bij ons; wij geven online financieel advies. Zo kun jij vanaf je bank, de keukentafel of vanuit de tuin persoonlijk en professioneel antwoord ontvangen op al jouw financiële vraagstukken. Wil je liever een afspraak op kantoor? Dan nemen wij de RIVM-richtlijnen in acht.

KvK: 74881590AFM: 12046888Documenten