Nieuwe hypotheek afsluiten

Misschien weet u nog wel hoe u zich voelde toen u voor de eerste keer een hypotheek af moest sluiten: verdwaald of wellicht zelfs gestrest? Helaas wordt het afsluiten van een nieuwe hypotheek niet eenvoudiger met de jaren. De voorwaarden veranderen snel en er komen steeds meer aanbieders op de markt.

Gelukkig is het afsluiten van nieuwe hypotheken, in tegenstelling tot de meeste mensen, voor onze adviseurs dagelijkse kost. Zij hebben elke dag, 45 jaar lang ervaring opgedaan en staan voor u klaar om deze ervaring om te zetten in een duidelijk doel: de beste hypotheek vinden bij uw persoonlijke situatie. Wanneer het tijd is voor een nieuwe hypotheek, bijvoorbeeld omdat u wilt verhuizen of omdat de looptijd van uw huidige hypotheek afloopt, zijn onze hypotheekadviseurs er voor u.

Het beste hypotheekadvies, online en op locatie

We hebben de kennis van onze hypotheekadviseurs zoveel mogelijk gebundeld op onze website, zodat u zichzelf al kunt inlezen over alles wat met hypotheken te maken heeft. Als u liever direct persoonlijk advies wilt, kunt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Deze is geheel gratis en altijd bij u in de buurt, bijvoorbeeld op een kantoor van een van onze adviseurs of zelfs bij u thuis.

Bereken online alvast uw maximale hypotheek

Relevante onderwerpen

Lees ook alvast over relevante onderwerpen die goed van pas komen als u een nieuwe hypotheek af wilt sluiten:

Hulp nodig bij verhuizen?

Wist u dat veel Van Bruggen adviseurs ook makelaar zijn of makelaars in dienst hebben? Dat kan zeer voordelig zijn wanneer u verhuisplannen heeft. Zo wordt u ontzorgd in de verkoop van uw woning en/of aankoop van een nieuwe woning én in alle zaken rondom uw huidige en nieuwe hypotheek. Ontdek Van Bruggen Adviesgroep makelaardij.

Binnen 15 minuten reactie!

Tijdens openingstijden van het contactcenter van Van Bruggen Adviesgroep krijgt u binnen 15 minuten na het verzenden een reactie. Wij versturen geen spam of ongewenste informatie.

maandag t/m vrijdag:   08:30 - 20:30
zaterdag:   10:00 - 15:00

Vul hieronder uw gegevens in:

Aanhef* is niet ingevuld.

Uw naam is niet ingevuld.

Uw telefoonnumer is niet ingevuld

Uw email is niet ingevuld

Opmerking is niet ingevuld.

U dient akkoord te gaan met de privacy verklaring.