Een hypotheek afsluiten

Heb je een pensioeninkomen waarmee je de maandlasten van een hypotheek kunt dragen? Dan kom je gewoon in aanmerking voor een hypotheek. Ook als je minder inkomsten hebt na pensionering, betekent het niet dat er niets mogelijk is. Hierbij maakt het niet uit of je wilt kopen, oversluiten of verhuizen. Laat je goed adviseren door een financieel adviseur.

Heeft jouw huis overwaarde?

Je pensioeninkomen is waarschijnlijk lager geworden, het meeste geld zit in je huis. Heeft je huis overwaarde? Dan biedt dat extra mogelijkheden. Hoe lager de hypotheek is ten opzichte van de waarde van de woning, hoe meer rentekorting je dat oplevert als je een hypotheek zonder NHG hebt. En die overwaarde is vaak ook te verzilveren. Zo kun je je bestedingsruimte vergroten voor bijvoorbeeld een aanpassing aan de woning. Of je gebruikt de overwaarde als aanvulling op je pensioen.

Advies nodig?

Een hypotheek aanvragen terwijl je al met pensioen bent: er zijn heel veel mogelijkheden. Toch zijn die mogelijkheden vaak specifiek op je situatie afgestemd. Die kunnen we het beste persoonlijk met je bespreken. We weten bovendien de beste weg naar de juiste hypotheekverstrekker. Op basis van een objectieve vergelijking selecteren we de hypotheek die goed bij jou, of jullie, past.

Maak direct een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak