1. Vind een adviseur

Vind een adviseur bij jou in de buurt. De financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep bereik je door te bellen naar 0800 1600 of ons formulier in te vullen, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen.

2. Inventarisatiegesprek

Wij vergelijken ongeveer dertig geldverstrekkers voor je, om de deal te vinden die bij jou, jouw situatie en jouw wensen past. Of oversluiten voor jou voordelig is, ontdekken we tijdens een vrijblijvend inventarisatiegesprek. We vragen je om al een aantal gegevens mee te nemen:

• Inkomensgegevens: een actuele loonstrook en je laatste jaaropgave
• Een overzicht van je huidige hypotheek.
• De waarde van jouw woning.

3. Renteaanbod aanvragen

Blijkt uit dit gesprek – dat ongeveer een uur duurt – dat oversluiten voor jou voordelig is? Dan stellen we een opdracht tot dienstverlening op, met daarin de duidelijke afspraken die we samen gemaakt hebben over wat we voor jou gaan doen en wat dat kost. Vervolgens komen we met een advies, waarin we diverse mogelijkheden tegen elkaar afwegen: oversluiten bij je eigen geldverstrekker, rentemiddeling of overstappen naar een andere geldverstrekker. In het laatste geval vertellen we je ook welke geldverstrekker dan goed bij jou past. Vervolgens zorgen we dat we al het papierwerk regelen dat voortvloeit uit ons advies.

4. Taxateur inschakelen

De maximale hypotheek die je kunt afsluiten, is afhankelijk van je inkomsten en van de waarde van je woning. Bij oversluiting moet je mogelijk een (nieuw) taxatierapport laten opmaken. Jouw adviseur weet of dit ook voor jou geldt en adviseert je – indien nodig – een taxateur uit zijn netwerk. Bij Van Bruggen Adviesgroep zetten we ons in om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden.

5. Naar de notaris

Sluit je over? Dan moet je in de meeste gevallen ook naar de notaris. Als je overstapt naar een andere geldverstrekker dan schrijft de notaris je nieuwe hypotheek in en haalt je oude hypotheek door. Daarmee is jouw nieuwe hypotheek een feit!

Benieuwd of jouw hypotheeklasten ook omlaag kunnen?

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak