Einde rentevaste periode

Einde rentevaste periode

Loopt de rentevaste periode van jouw hypotheek binnenkort af? Dan maak jij daarna waarschijnlijk aanspraak op een veel lagere hypotheekrente. En dat is fijn: je bespaart zo direct op jouw maandlasten!

Lage hypotheekrente

Aan het einde van de rentevaste periode mag je (bijna altijd) overstappen naar een andere geldverstrekker, zonder boete te betalen. Dat kan in jouw voordeel werken, bijvoorbeeld als je op dit moment bij een dure geldverstrekker zit. De hypotheekrente is namelijk nog steeds laag en er zijn veel verschillende geldverstrekkers met verschillende rentes en voorwaarden.

Opties vergelijken

Minimaal drie maanden voordat jouw rentevaste periode afloopt, ontvang je een nieuw rentevoorstel van jouw geldverstrekker. Veel mensen tekenen dit voorstel zónder eerst verder te kijken. En daarmee laten zij kansen liggen. Niet alle geldverstrekkers verlagen bijvoorbeeld de renteopslag als de waarde van je woning is gestegen, of als je extra hebt afgelost. Geldverstrekkers wijzen je sowieso niet op andere geldverstrekkers met een scherpere rente en/of betere voorwaarden. Ons advies: kijk rond, vergelijk, onderhandel en stap eventueel over. Dit is het moment.

Onafhankelijk advies én professionele ondersteuning

Ga jij jouw hypotheek verlengen of oversluiten? Bij Van Bruggen Adviesgroep helpen we je graag, met onafhankelijk advies en professionele ondersteuning. Wij checken jouw voorstel en vergelijken dat graag met alle mogelijke alternatieve opties. We vinden een scherpe deal voor jou; dat kan je flink wat geld en/of betere voorwaarden opleveren!

Direct een afspraak maken

Ik heb een vraag...

Heb je een vraag? Dan kan je deze stellen via dit formulier. Wij staan graag voor je klaar!

Aanhef: is niet ingevuld.

Naam: is niet ingevuld.

Telefoonnummer: is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

E-mail: is niet ingevuld.

Mijn vraag: is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.