Voor het eerst een hypotheek afsluiten

Voor het eerst een hypotheek afsluiten

Als u voor de eerste keer gaat kijken naar het afsluiten van een hypotheek komt er veel op u af. Het blijkt een ingewikkeld proces te zijn waarin je niet alleen rekening moet houden met de maandelijkse kosten, maar ook met de voorwaarden en of de hypotheek wel aansluit bij uw wensen voor de toekomst. Onze adviseurs bieden uitkomst met toegankelijk en helder advies zodat u de beste hypotheek krijgt die past bij uw situatie. Voor nu én voor later.

Zelf aan de slag met uw hypotheek

Van Bruggen Adviesgroep heeft al 45 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. De kennis van onze hypotheekadviseurs bundelen we op onze website, zodat u zelf alvast op onderzoek uit kan gaan. Zo leest u bijvoorbeeld de antwoorden op vragen over hypotheken die vaak gesteld worden door onze klanten, bloggen we over veel besproken onderwerpen en bieden we tools waarmee u eenvoudig inzicht krijgt in uw situatie rondom hypotheken.

Bereken online uw maximale hypotheek

Relevante onderwerpen

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze relevante onderwerpen met betrekking tot het afsluiten van een eerste hypotheek.

Aan de slag met een hypotheekadviseur

Toch liever meteen persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs in uw buurt. Zij geven vaak niet alleen advies op hun kantoor, maar komen ook bij u langs. Binnen kantoortijden krijgt u binnen 15 minuten een reactie. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

In 7 stappen naar je eerste huis

Niets zo spannend als het kopen van een eerste eigen huis. Want wat komt er allemaal bij kijken en waar moet u op letten en aan denken? Hoeveel kunt u bijvoorbeeld lenen? Blijft er dan wel elke maand voldoende over om leuke dingen te doen? Hoe werken de onderhandelingen over de prijs van het huis? Wat moet u allemaal verzekeren om gerust te kunnen klussen én wonen? Vragen en onzekerheden die iedereen kent bij de koop van een eerste huis. De adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep kennen ze natuurlijk ook en hebben 7 stappen voor het kopen van een eerste huis voor u uitgewerkt.

Bekijk de 7 stappen


Wij hebben ons eerste huis gekocht!

"We hadden onze startershypotheek zo geregeld"

Wij helpen graag wanneer u voor het eerst een hypotheek wilt afsluiten.

Lees ons verhaal


Maak nu een afspraak

Aanhef is niet ingevuld.

Naam is niet ingevuld.

Telefoonnummer is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

Email is niet ingevuld.

Opmerking is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacy verklaring. is niet ingevuld.