Zij hebben hun droomhuis al gevonden!

"Onze situatie was niet zo eenvoudig"

Woonplaats: Eemnes

Woning gekocht voor: € 210.000,-

“Via een vriend kregen wij het advies om eens met Van Bruggen Adviesgroep te gaan praten. Toen wij tegen het perfecte huis aanliepen was het namelijk de vraag of het financieel allemaal zou gaan lukken. De adviseur dacht gelukkig met ons mee en heeft alle mogelijkheden voor ons vergeleken. Daarna heeft hij met veel partijen (mooi als je bij een adviseur komt die alle hypotheekverstrekkers kan aanbieden!) onze zaak doorgesproken, de beste keuze geselecteerd en het goed rond kunnen krijgen. Wij hebben nu een verantwoorde hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie. Dat biedt zekerheid en we hebben ook nog een prima hypotheekrente. Wij zitten de komende jaren goed!”

Bereken je maximale hypotheek


"Top dat iemand al het regelwerk op zich heeft genomen"

Woonplaats: Epe

Woning gekocht voor: € 157.000,-

Het was nog even spannend of het zou lukken om dat leuke huis te kopen dat we op het oog hadden. Tegenwoordig moet je namelijk een deel van de bijkomende kosten als overdrachtsbelasting, notaris-, advies- en taxatiekosten zelf betalen. Door samen met Van Bruggen Adviesgroep een financieel plan te maken, hebben we nu een hypotheek met een erg lage rente en goede voorwaarden. Hierdoor kunnen we in de toekomst de lage rente ook meenemen als we zouden verhuizen. Het is fijn dat zowel onze hypotheek als verzekeringen goed betaalbaar en snel geregeld zijn. We hadden er niet aan moeten denken om alles zelf uit te moeten zoeken en te vergelijken. Nog een paar dingen schilderen en dan gaan we lekker genieten van onze nieuwe stek!”

Zoek een hypotheekadviseur bij jou in de buurt


"Fijn om advies op maat te krijgen bij onze eerste hypotheek"

Woonplaats: Someren

Woning gekocht voor: € 294.000,-

“We laten ons oude, kleine huurappartement achter. Eindelijk hebben we een echt huis met een tuin van onszelf! We begonnen onze zoektocht op internet, maar we zagen door de bomen het bos niet meer. We hebben daarom bewust gekozen voor het advies van onze adviseur Joe. We hadden meteen een klik. Het is voor ons beiden de eerste hypotheek die we afsluiten en is het fijn om advies op maat te krijgen. Joe heeft ons duidelijk alle verschillende opties laten zien en de voor- en nadelen van de diverse mogelijkheden besproken. Dat was duidelijk en verhelderend. Daarna was het snel geregeld. Ook nu alles achter de rug is, staat hij nog voor ons klaar. Een fijn idee!”

Laat je terugbellen voor een afspraak met een hypotheekadviseur bij jou in de buurt


"Zo fijn: mijn financieel adviseur was mijn vraagbaak"

Woonplaats: Amsterdam

Woning gekocht voor: € 145.000,-

“Ik heb voor mezelf een kostenplaatje gemaakt. Huren kwam uit op minstens 800 euro per maand. Dus kwam ik tot de conclusie dat het voordeliger zou zijn om een huis te kopen. Mijn broer was bij Van Bruggen Adviesgroep geweest en had goede ervaringen. Zodoende heb ik ook contact gezocht. Ik had online al wel veel informatie gevonden, maar vond het lastig om alles te begrijpen. Ik heb de financieel adviseur daarom het meeste laten regelen en hij zorgde ervoor dat voor mij ook alles duidelijk was (en is). Alles is super vloeiend en snel gegaan. Ik had gerekend op 8 weken, maar bij mij is alles in 3-4 weken gegaan. Daar ben ik heel blij mee. Als ik vragen had, mocht ik de adviseur altijd mailen of bellen. Dan kreeg ik binnen 5 minuten een antwoord. En dus liet ik vrijwel alles aan hem over. Dat gaf heel veel rust.”

Bel voor een afspraak met een onafhankelijk hypotheekadviseur


"Wij gingen van huur naar koop: lagere maandlasten én een tuin!"

Woonplaats: Etten-Leur

Woning gekocht voor: € 242.500,-

“De huur van ons appartement steeg zo hard dat kopen wellicht wel veel goedkoper zou zijn. En dat blijkt! We zijn nu maandelijks minder kwijt en hebben er ook nog eens een tuin bijgekregen. Onze financieel adviseur is ook aankoopbegeleider en heeft de aankoop én de financiering van ons huis verzorgd. Dat heeft ons veel werk gescheeld. Bovendien moest het allemaal nogal snel gaan en dat was zo prima geregeld. We kunnen zelf best wel wat en hadden ook aardig wat informatie. Toch is het fijn dat iemand die op de hoogte is van alle ins & outs met je meedenkt, alle aanbieders voor je vergelijkt en het regelwerk uit handen neemt. Zo konden wij ons lekker richten op ons nieuwe huis in plaats van op het papierwerk.”

Huren of kopen? Bereken het zelf