Onafhankelijk hypotheekadvies in de Hoeksche Waard

Onafhankelijk hypotheekadvies in de Hoeksche Waard

De voordelen van objectief hypotheekadvies;

Er is maar één manier om uzelf te verzekeren van een objectief hypotheekadvies. Neem een onafhankelijke expert in de arm. Een specialist die zich echt verdiept in uw wensen en uit het totale hypotheekaanbod precies die hypotheek selecteert die het beste bij ú past.

Wij vergelijken alles

Er zijn vele hypotheekvormen met ook nog eens sterk uiteenlopende voorwaarden en condities. Bij Van Bruggen Adviesgroep zijn we gewend om continu alle aanbieders met elkaar te vergelijken. Dit in tegenstelling tot een bank die alleen naar haar eigen hypotheekproducten kijkt. In plaats daarvan zoeken wij binnen het totale, actuele aanbod voor elke klant apart naar de beste hypotheek met de laagste maandlasten. Ongeacht of u van plan bent om een hypotheek af te sluiten of wilt checken of er een voordeliger alternatief is voor uw huidige hypotheek. Wij verzekeren u van een onafhankelijk advies waar u zelfs vele jaren later nog profijt van heeft

Maak direct een afspraak

Uw situatie centraal

Een goed financieel advies begint met een uitgebreide inventarisatie en analyse van uw wensen en mogelijkheden. Aan de hand daarvan vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen en wat we voor onze werkzaamheden in rekening brengen. Door deze transparante werkwijze weet u precies waar u aan toe bent. Hebben we eenmaal de juiste hypotheek voor u geselecteerd, dan bemiddelen we met de geldverstrekker. En nemen we u zoveel mogelijk administratieve rompslomp uit handen. Ook daarna blijven we de vinger aan de pols houden om te bekijken of uw hypotheek nog steeds optimaal bij u past wanneer uw situatie verandert.

Bundeling van krachten

Bij van Bruggen Adviesgroep Hoeksche Waard werken we samen met specialisten om uw woonwensen, en alles wat daar mee te maken heeft, in vervulling te laten gaan.

Gaat u uw woning verkopen en/of uw woning aankopen dan werken wij samen met NVM Makelaardij Groote Waard. Meer dan 15 jaar ervaring in de makelaardij resulteert in een succesvolle aan- en verkoop van uw woning. Ook voor verhuur, projectontwikkeling en bedrijf onroerend goed is Makelaardij Groote Waard de aangewezen partner. Luisteren naar de wensen van de klant, deskundigheid, enthousiasme en 'gewoon' hard werken staan bij makelaardij Groote Waard centraal en dat is natuurlijk één op één passend bij onze werkwijze.


Vragen over fiscale dienstverlening? Dankzij de samenwerking met dé specialist in onze Boertje Administratie Belastingadvies te Oud-Beijerlandkunnen we u ook hierin professionele ondersteuning bieden. Effectiviteit en snelheid zijn sleutelwoorden in hun werkwijze. Boertje Administratie heeft altijd een antwoord op maat. Boertje Administratie Belastingadvies adviseert en ondersteunt bedrijven, onderwijsinstellingen, coöperaties, verenigingen en stichtingen. Heeft u als particuliere klant specifieke wensen en behoefte ook dan staat Boertje Administratie Belastingadvies voor u klaar!

Door de bundeling van deze krachten kunt u bij Van Bruggen Adviesgroep Oud-Beijerland altijd terecht voor zaken rondom aan-/verkoop en financiering van uw woning met een optimaal fiscaal advies voor zowel een inkomen uit loondienst en/of een inkomen als zelfstandig ondernemer. Dat levert naast financieel voordeel ook heel veel gemak op!

Maak direct een afspraak

Uw adviseur inHoeksche Waard
Pim Poldervaart
Erkend hypotheekadviseur

Hoeksche Waard
Boonsweg 493274 LH Heinenoord
  • Advies op kantoor

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >