Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Hoeksche Waard Boonsweg 49
3274 LH Heinenoord
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Hoeksche Waard

Onafhankelijk hypotheekadvies in de Hoeksche Waard

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Hoeksche Waard

Bij ons bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Voor ons staat u centraal en niet de geldverstrekkers en verzekeraars met wie wij samenwerken. Dit betekent dat u altijd bij ons terecht kunt en wij graag de tijd voor u nemen om u optimaal te adviseren. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers (inmiddels meer dan 45) en verzekeringsmaatschappijen. Dit in tegenstelling tot uw bank, die enkel naar de eigen producten kijkt.

Op wie kunt u rekenen?

  • Uw financieel adviseur Pim Poldervaart EFA is al ruim 20 jaar werkzaam als financieel adviseur. Hij heeft een brede ervaring opgedaan bij zowel verzekeraars geldverstrekkers als adviseurs. Pim is officieel Erkend Financieel Adviseur (EFA). Klik hier voor de voordelen van een EFA.
  • Van Bruggen Adviesgroep Hoeksche Waard maakt gebruik van de landelijke expertise van de centrale organisatie in Apeldoorn. Ook staan onze 70 collega-ondernemers in het land klaar voor hulp bij specialistische vragen.
  • Onze samenwerking met NVM Makelaardij Groote Waard te Oud-Beijerland zorgt voor een optimalere invulling van uw woonwensen. Dankzij de ruim 15 jaar ervaring in de makelaardij draagt Makelaardij Groote Waard altijd bij aan een succesvolle aan- en verkoop van uw woning. Ook voor verhuur, projectontwikkeling en bedrijf onroerend goed is Makelaardij Groote Waard de aangewezen partner.
  • Voor de fiscale dienstverlening werken wij samen met Boertje Administratie Belastingadvies te Oud-Beijerland. Boertje Administratie Belastingadvies adviseert particuliere klanten, bedrijven, onderwijsinstellingen, coöperaties, verenigingen en stichtingen.

Het bundelen van deze krachten zorgt ervoor dat u voor al deze zaken terecht kunt bij Van Bruggen Adviesgroep Hoeksche Waard. Dat levert naast financieel voordeel ook heel veel gemak op!

Van Bruggen Adviesgroep Hoeksewaard werkt samen met Boertje Administratie Belastingadvies Van Bruggen Adviesgroep Hoeksewaard werkt samen met Makelaardij Groote Waard

 

Waar zijn wij actief?

Wij zijn actief in de Hoeksche Waard en directe omgeving: Maasdam, Puttershoek, Mijnsheerenland, Westmaas, Klaaswaal, Strijen, ’s Gravendeel, Goudswaard, Piershil, Oud-Beijerland, Heinenoord, Numansdorp en Zuid-Beijerland. Daar ligt onze kracht door de lokale kennis en ervaring. Pim Poldervaart is er geboren en getogen. Voor hem kent de Hoeksche Waard geen geheimen. Sinds kort zijn wij ook actief in Barendrecht en hopen daar snel een vestiging te openen. Zodra hier meer over bekend is, laten wij u dat weten via deze website en de lokale nieuwsbladen.

Voor wie staan wij klaar?

Wij hebben ervaring met particuliere en zakelijke klanten. Van starters op de woningmarkt tot senioren die de overwaarde op hun woning willen gebruiken voor een aanvullend pensioen. Van een kleine vakantiewoning op de Zeeuwse eilanden tot een riante woonboerderij in Numansdorp. Van loondienst, tot flexwerker, tot expat tot gepensioneerde, bij ons bent u aan het juiste adres. U bent van harte welkom in ons kantoor op de Boonsweg 49 in Heinenoord.

Kan een ondernemer wel een hypotheek krijgen?

Zeker wel! Wij gaan de uitdaging graag aan. Het is wel lastiger voor een zelfstandig ondernemer. Ondernemers hebben namelijk geen ‘loonstrookje’. Dat maakt het aanvraagproces bij sommige geldverstrekkers ingewikkelder. Van Bruggen Adviesgroep Hoeksche Waard heeft echter veel ervaring met ondernemers. Daag ons maar eens uit.

Zijn uw verzekeringen nog actueel?

Uw persoonlijke situatie verandert met de tijd. Ook het aanbod bij de verschillende verzekeraars verandert vaak en snel. Het is daarom noodzakelijk om regelmatig een financiële APK uit te laten voeren. Bent u nog wel goed verzekerd? Betaalt u niet te veel? Bent u niet dubbel verzekerd? Laat ons een analyse uitvoeren en u weet of u kunt besparen. Bel gratis 0800 1900 om een afspraak te maken, de kosten van het eerste gesprek nemen wij uiteraard voor onze rekening.

KvK: 71362843AFM: 12015503Documenten