InFinance Gouden Lotus Adwards 2018

Wij zijn trots! Op de nominatie én dat we door onze partners zijn aangedragen. Help ons winnen. Stemmen kan tot met 14 mei 2018.

Stem hier!

Op dinsdag 29 mei 2018 reikt InFinance de Gouden Lotus Awards uit. Het is al weer voor de derde keer dat de awards tijdens de Hypovak uitgereikt worden. Dus we mogen wel spreken van een traditie. HypoVak is al 15 jaar een begrip voor hypotheekprofessionals. InFinance.nl kent u uiteraard als nieuwsbron en opiniemaker voor financiële dienstverleners en financieel adviseurs.

Door vandaag de vragenlijst in te vullen krijgt u de kans om uw mening te geven over de prestaties van uw businesspartners en de producten die u in uw adviespraktijk voorbij ziet komen. Door uw stem uit te brengen maakt u kans op een weekendje weg ter waarde van 200 euro.

Van Bruggen Adviesgroep is genomineerd in de categorie Franchiseketen. Wij werken hard aan ons streven om de meest klantvriendelijke financiële dienstverlener van Nederland te worden. De onderstaande twee filmpjes geven goed weer hoe het er bij ons aan toegaat.