Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Zijn álle verzekeringen die je hebt afgesloten wel nodig? Misschien ben je één keer op reis geweest buiten Europa, en heb je daarom al die tijd al een reisverzekering met werelddekking aanstaan? Zonde van het geld. Zo zijn er nog een heleboel andere voorbeelden.

Een onafhankelijke partner

Vergelijk jij wel eens verzekeringen? Dat loont! Je kunt vaak veel geld besparen door verzekeringen (regelmatig) over te sluiten. Over dit soort kwesties wil je advies van een onafhankelijke partner. Van Bruggen Adviesgroep is niet alleen jouw onafhankelijke hypotheekadviseur; we gaan veel verder! We bekijken het totale financiële plaatje. We helpen je daarom ook graag bij het zoeken naar goede verzekeringen met scherpe premies en bij jou passende voorwaarden.

Vergelijken van verzekeringsmaatschappijen

We vergelijken vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen op premies en voorwaarden. Zo bieden we jou continu een groot verzekeringsaanbod. We kiezen samen een goed pakket dat bij jou past. Jouw persoonlijke situatie staat bij ons namelijk centraal en wij leveren betrokken advies op maat.

Autoverzekering vergelijken

De autoverzekering is een goed voorbeeld van een verzekering waar je waarschijnlijk een hoop op kunt besparen. Check het eens, door online de premie van jouw huidige autoverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders. Vergeet daarbij niet ook op de voorwaarden en dekking te letten.

Vraag financieel advies

Je hebt vast nog allerlei andere verzekeringen, zoals een inboedelverzekering, motorverzekering, reisverzekering en overlijdensrisicoverzekering. Ook hiervoor kun je terecht bij een financieel adviseur. Die kijkt met je mee en geeft je advies hoe je het beste kunt besparen.

Wil je financieel advies van een onafhankelijke partner? Vraag een gesprek aan met een van onze adviseurs!

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak