Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Nieuwbouw in Emmeloord

In de regio Emmeloord worden er een aantal nieuwbouwprojecten gerealiseerd. De projecten die worden gestart zijn kleinschalig. Denk aan Project Emmelhage en Project Oranjewijk.

En dan begint het…

Wanneer je een nieuwbouw woning koopt, moet je snel schakelen. Het is slim om op voorhand alvast extra informatie te krijgen, zodat u éxact weet hoe u dit het beste aan kunt pakken. Het is dan dus slim om op voorhand al te weten wat de mogelijkheden zijn. Het komt regelmatig voor dat ik voor mijn klanten een verklaring opstel, zodat u in aanmerking kunt komen voor een woning. In die verklaring staat dat het voor u mogelijk is een financiering voor de woning te verkrijgen. Met deze zekerheid zal een project ontwikkelaar u graag als koper begroeten.

Wij houden u op de hoogte!

Het is niet altijd duidelijk wanneer een nieuwproject exact van start zal gaan. Daarom houd Van Bruggen Adviesgroep Emmeloord altijd een vinger aan de pols. Wij houden in de tussentijd contact met u over de rentwijzigingen en alle andere informatie die bij de aankoop van een nieuwbouw woning komen kijken. Plan een vrijblijvende afspraak en maak gebruik van één van deze mogelijkheden.

KvK: 74031023
AFM: 12048116