Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Eindhoven-Noord

Kronehoefstraat 64 B
5622 AC Eindhoven
Vandaag open tot 18:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Eindhoven-Noord

Mijn pensioen

Uit onderzoek van de pensioenmonitor blijkt dat dat een groot deel van de Nederlandse bevolking voordat de AOW-leeftijd is bereikt, wil stoppen met werken.  

Onafhankelijk pensioenadvies 

Iedere persoonlijke situatie is uniek. In het financieel adviesgesprek met uw Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseur inventariseren wij samen met u uw persoonlijke situatie en bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden.  

Hierbij houdtde Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseur rekening met uw wensen en biedt inzicht in verschillende mogelijkheden om verantwoord uw pensioen op te bouwen. Wellicht wilt u laterminder gaan werken, reizen of eerder wilt stoppen met werken. Samen met uw onafhankelijk financieel adviseur weet u waar u aan toe bent en wat u kunt doen om uw dromen waar te maken. 

Financieel pensioenplan 

Begin optijd met het regelen van uw financieel pensioenplan. Hoe eerder u begint met uw pensioenplan, des te makkelijker het is om uw dromen waar te maken. Er zijn vele verschillende manieren om pensioenvermogen op te bouwen. Verken nu met uw financieel adviseur wat voor u werkt en fiscaal aantrekkelijk is.Zo kunt u extra gaan aflossen op uw hypotheek, sparen of aanvullend pensioen opbouwen.De Van Bruggen Adviesgroep adviseur in Eindhoven-Noord kijkt samen met u naar uw einddoel en welke middelen daaraan gaan bijdragen.Hij maakt graag samen met u uw financieel plan om voor nu lekker te leven en in de toekomst uw wensen te verwezenlijken. 

De eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend. 

Maak direct een afspraak

KvK: 17147544AFM: 12020442Documenten