Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Nieuwbouwlocaties in Drachten

In Drachten (en de regio) worden veel nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Het gaat om zowel kleinschalige als grotere projecten. Denk aan project Park Suyderwijk, project de Polle tot project de Melkweg.

En dan begint het…

Wanneer je een nieuwbouw woning koopt, moet je snel schakelen. Het is slim om op voorhand alvast extra informatie te krijgen, zodat u éxact weet hoe u dit het beste aan kunt pakken. Het is dan dus slim om op voorhand al te weten wat de mogelijkheden zijn. Het komt regelmatig voor dat ik voor mijn klanten een verklaring opstel, zodat u in aanmerking kunt komen voor een woning. In die verklaring staat dat het voor u mogelijk is een financiering voor de woning te verkrijgen. Met deze zekerheid zal een projectontwikkelaar u graag als koper begroeten.

Wij houden u op de hoogte!

Het is niet altijd duidelijk wanneer een nieuwproject exact van start zal gaan. Daarom houd ik altijd een vinger aan de pols. Van Bruggen Adviesgroep Drachten houdt in de tussentijd contact met u over de rentwijzigingen en alle andere informatie die bij de aankoop van een nieuwbouw woning komen kijken. Plan een vrijblijvende afspraak en maak gebruik van één van deze mogelijkheden.