Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.

Pensioen, hoe gaat u dat doen?

Inzicht in uw pensioen kunt u krijgen via Mijnpensioenoverzicht.nl. U ziet hier welke maatschappijen uw pensioen beheren. Soms is het toch lastig om dit overzicht goed te begrijpen, vooral wanneer u meerdere pensioenverstrekkers heeft. Daarom beantwoorden wij graag al uw vragen omtrent pensioen.

Inzicht krijgen in uw pensioen

Een pensioentoezegging die inclusief AOW 70% van uw inkomen bedraagt is goed te noemen. Wij combineren uw pensioengegevens met de situatie rondom uw hypotheek en de situatie bij onverhoopt overlijden. Zo krijgt u een volledig inzicht en kunnen we mogelijk bijsturen. Betekent dat dan dat u een polis moet sluiten? Dat kan, maar er zijn ook spaarproducten. Vaak zijn er binnen uw hypotheek ook mogelijkheden die er uiteindelijk voor zorgen dat u een onbezorgd pensioen tegemoet kunt zien.

Schenken en overwaarde

Uw kinderen zijn het huis uit en u bent gestopt met werken… u kunt starten met genieten! Uw financiële situatie bepaalt hoe u hier invulling aan kunt geven.

Ongetwijfeld spelen er ook bij u vragen als “hoe regel ik mijn pensioen met de overwaarde van mijn huis?” en “hoe kan ik op een gunstige manier geld schenken aan mijn kinderen?” Ik help u graag bij het beantwoorden van dit soort vragen. Zo krijgt u inzicht in uw financiële situatie en kunt u éxtra genieten van uw oude dag.

KvK: 62275852
AFM: 12044334