Nieuwbouw in Dordrecht

Nieuwbouw in Dordrecht

Nieuwbouwprojecten in Dordrecht liggen niet voor het oprapen. Toch zien we weer steeds meer, vaak wat kleinschalige projecten van start gaan. Denk aan Land van Valk, Valkzicht fase 2, Overkamppark fase 2 en Stadswerven Americana. Het komt voor dat door het geringe aanbod geboden moet worden en panden soms boven de oorspronkelijke Vrij Op Naam prijs worden verkocht.

Een goed begin is het halve werk

Het is dan snel schakelen en veel zaken regelen. Het is dan dus slim om op voorhand al te weten wat de mogelijkheden zijn. Het komt regelmatig voor dat ik voor mijn klanten een verklaring opstel die hen helpt in aanmerking te komen voor een woning. In die verklaring staat dat het voor u mogelijk is een financiering voor de woning te verkrijgen. Met deze zekerheid zal een project-ontwikkelaar u graag als koper begroeten.

En dan begint het lange wachten

Omdat het niet altijd duidelijk is wanneer een project uiteindelijk van start zal gaan, hou ik in de tussentijd contact met u over rentewijzigingen en kunt u zich bezighouden met alle andere zaken die bij de aankoop van een nieuwbouw woning komen kijken. Kom langs en maak gebruik van deze mogelijkheden!

Maak direct een afspraak

Klik hier voor meer informatie over onze vestiging in Dordrecht
Dordrecht
Vrieseweg 823311 NX Dordrecht
  • Advies op kantoor
Het team van Dordrecht
Desirée de Bondt
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Janette van den Wijngaard
Commercieel medewerker
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 24377449
AFM
: 12010916
Volg Van Bruggen Adviesgroep Dordrecht