Kun jij ook besparen op je maandlasten? Download ons gratis whitepaper hier.

Nieuwbouw in Dordrecht

Nieuwbouwprojecten in Dordrecht liggen niet voor het oprapen. Toch zien we weer steeds meer, vaak wat kleinschalige projecten van start gaan. Denk aan Land van Valk, Valkzicht fase 2, Overkamppark fase 2 en Stadswerven Americana. Het komt voor dat door het geringe aanbod geboden moet worden en panden soms boven de oorspronkelijke Vrij Op Naam prijs worden verkocht.

Een goed begin is het halve werk

Het is dan snel schakelen en veel zaken regelen. Het is dan dus slim om op voorhand al te weten wat de mogelijkheden zijn. Het komt regelmatig voor dat ik voor mijn klanten een verklaring opstel die hen helpt in aanmerking te komen voor een woning. In die verklaring staat dat het voor u mogelijk is een financiering voor de woning te verkrijgen. Met deze zekerheid zal een project-ontwikkelaar u graag als koper begroeten.

En dan begint het lange wachten

Omdat het niet altijd duidelijk is wanneer een project uiteindelijk van start zal gaan, hou ik in de tussentijd contact met u over rentewijzigingen en kunt u zich bezighouden met alle andere zaken die bij de aankoop van een nieuwbouw woning komen kijken. Kom langs en maak gebruik van deze mogelijkheden!

Maak direct een afspraak

WFT Certificering
KvK: 24377449
AFM: 12010916