Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Den Haag-West

Afspraak maken?

Het team van Den Haag-West

Professionele hulp van hypotheekadviseur in Den Haag-West

Het kopen van uw eerste woning brengt veel met zich mee! Naast het feit dat een eigen woning vanzelfsprekend erg leuk is, heeft het ook grote gevolgen voor uw financiële toekomst. Denk bijvoorbeeld aan de aanvraag van een hypotheek, het regelen van uw verzekeringen, enzovoorts. Om u hierbij te helpen, bieden onze hypotheekadviseurs in Den Haag-West u hypotheekadvies op maat aan. Zo weet u precies wat de aankoop van een nieuwe woning voor financiële gevolgen met zich meebrengt, voor nu en voor de toekomst. Dit is echter slechts een voorbeeld, van een situatie waarin onze hypotheekadviseurs u kunnen helpen. Ook voor het optimaliseren van de dekking van uw verzekeringen, staat we u bijvoorbeeld graag bij! Transparantie en een persoonlijke service vormen hierbij de basis.

Hypotheekadvies op maat

Bij niemand is de financiële situatie gelijk! Het aanvragen van een hypotheek heeft dan ook voor iedereen andere gevolgen. Onze financieel adviseurs in Den Haag-West hebben een ruime expertise in het geven van persoonlijk hypotheekadvies op maat, wat aansluit bij uw huidige financiële situatie. Samen met u kijken we welke mogelijkheden u heeft en wat de gevolgen van een bepaalde hypotheek voor u kunnen zijn. Ook na de aanvraag van een hypotheek staan we nog voor u klaar! Zo waarschuwen we u bijvoorbeeld als het oversluiten van uw hypotheek aantrekkelijk kan zijn.

Maak kennis met de Van Bruggen Adviesgroep

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft voor het aanvragen van een hypotheek of voor het optimaliseren van de dekking van uw verzekeringen? Onze financieel adviseurs in Den Haag-West staan u graag bij. Tevens kunnen we u helpen bij het verlagen van uw maandlasten, om aan het eind van de maand geld over te houden. Kom eens langs voor een vrijblijvend kop koffie!

KvK: 27301215AFM: 12016943Documenten