Mijn pensioen

Uit onderzoek van de pensioenmonitor 2018 is gebleken dat veel mensen eerder willen stopen met werken dan de AOW-leeftijd.

Onafhankelijk pensioenadvies

Samen met de Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseurs regelt u uw pensioen-faciliteiten naar uw wens. Hierbij houden wij rekening met uw situatie en bieden inzicht in verschillende mogelijkheden om pensioen op te bouwen. Of u nu eerder wilt stoppen met werken, veel wilt gaan reizen of minder wilt gaan werken. Samen met onze financieel adviseurs wordt uw pensioenplan gemaakt dat aansluit op uw wensen.

Het is belangrijk om op tijd te starten met het regelen van uw pensioen. Er zijn vele verschillende manieren zoals sparen, aflossen op uw hypotheek of aanvullend pensioen opbouwen. De Van Bruggen Adviesgroep adviseurs in Breda kijken samen met u naar uw einddoel en de bijbehorende mogelijkheden. Wij bieden u middels een persoonlijke aanpak, duidelijkheid in de verschillende mogelijkheden en rekenen u graag voor wat u vandaag al kunt ondernemen zodat u later van uw welverdiende pensioen kunt genieten.

Maak direct een afspraak

KvK: 74846906
AFM: 12046738