Mijn pensioen

Mijn pensioen

Uit onderzoek van de pensioenmonitor 2018 is gebleken dat veel mensen eerder willen stopen met werken dan de AOW-leeftijd.

Onafhankelijk pensioenadvies

Samen met de Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseurs regelt u uw pensioen-faciliteiten naar uw wens. Hierbij houden wij rekening met uw situatie en bieden inzicht in verschillende mogelijkheden om pensioen op te bouwen. Of u nu eerder wilt stoppen met werken, veel wilt gaan reizen of minder wilt gaan werken. Samen met onze financieel adviseurs wordt uw pensioenplan gemaakt dat aansluit op uw wensen.

Het is belangrijk om op tijd te starten met het regelen van uw pensioen. Er zijn vele verschillende manieren zoals sparen, aflossen op uw hypotheek of aanvullend pensioen opbouwen. De Van Bruggen Adviesgroep adviseurs in Breda kijken samen met u naar uw einddoel en de bijbehorende mogelijkheden. Wij bieden u middels een persoonlijke aanpak, duidelijkheid in de verschillende mogelijkheden en rekenen u graag voor wat u vandaag al kunt ondernemen zodat u later van uw welverdiende pensioen kunt genieten.

Maak direct een afspraak

Klik hier voor meer informatie over onze vestiging in Breda
Breda
Markendaalseweg 524811 KC Breda
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
  • Advies via webcam
Het team van Breda
Johan van Beek
Financieel adviseur, makelaar
Maurice Meesters
Financieel adviseur
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 74846906
AFM
: 12046738