Ik ga scheiden

Ik ga scheiden

“Kan ik nog in mijn eigen huis blijven wonen en hoe wordt de kinder- of partneralimentatie berekend?” Zomaar een aantal belangrijke vragen waar u duidelijk en helder antwoord op wilt hebben als u gaat scheiden.

Financiën bij scheiden

Het regelen en “ontvlechten” van uw gezamenlijke financiën is een belangrijk onderdeel van de scheiding. Dit is niet iets waar u zich graag mee bezig houdt op dat moment, maar het is wel heel belangrijk voor uw toekomst. Het is van belang om alle financieel af te wikkelen onderdelen in kaart hebben. Denk niet alleen aan uw woning en de hypotheek, maar bijvoorbeeld ook de bijbehorende polissen, uw spaargeld en het opgebouwde pensioen. Wij helpen u graag met het creëren van inzicht en overzicht in uw financiële situatie.

De Van Bruggen Adviesgroep adviseurs in Breda nemen u graag deze zorg uit handen. Door de samenwerking met Scheidingsexpert Nederland zorgen de financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep samen met de scheidingsexpert partners dat u er niet alleen voor staat op financieel, fiscaal en juridisch gebied.

Maak direct een afspraak

Klik hier voor meer informatie over onze vestiging in Breda
Breda
Markendaalseweg 524811 KC Breda
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
  • Advies via webcam
Het team van Breda
Johan van Beek
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Maurice Meesters
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 74846906
AFM
: 12046738