Voldoende inkomen

Voldoende inkomen

Op zich is het geen probleem als u aan het einde van de looptijd nog een volledige of gedeeltelijk aflossingsvrije hypotheek hebt. Als u tenminste voldoende inkomen hebt om de maandlasten te betalen. Aan het einde van de looptijd kan je dan weer gewoon een nieuwe hypotheek afsluiten.

Veel huishoudens hebben in het verleden een combinatiehypotheek afgesloten, met bijvoorbeeld een deel spaarhypotheek en een deel aflossingsvrij. Aan het einde van de looptijd is de spaarhypotheek dan volledig afgelost en hoeft alleen rente betaald te worden over de resterende aflossingsvrije hypotheek. Doordat de maandlasten dan veel lager zijn, is dat in veel gevallen prima te betalen. Als u niet in een koopwoning zou wonen, zou u tenslotte ook huur moeten betalen.

In gesprek met een financieel adviseur?

Een afspraak maken is zo gemaakt! Vul hieronder jouw gegevens in. Je wordt dan binnen 15 minuten teruggebeld door een van onze medewerkers. Zij hebben inzicht in de agenda van onze adviseurs. Zo plannen we een afspraak op een moment en plek die jóu uitkomt. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

maandag t/m vrijdag:   08:30 - 20:30
zaterdag:   10:00 - 15:00

Vul hieronder jouw gegevens in voor een vrijblijvend en kosteloze afspraak:

Aanhef* is niet ingevuld.

Uw naam is niet ingevuld.

Uw telefoonnumer is niet ingevuld

Uw email is niet ingevuld

Opmerking is niet ingevuld.

U dient akkoord te gaan met de privacy verklaring.