Voldoende inkomen

Voldoende inkomen

Op zich is het geen probleem als u aan het einde van de looptijd nog een volledige of gedeeltelijk aflossingsvrije hypotheek hebt. Als u tenminste voldoende inkomen hebt om de maandlasten te betalen. Aan het einde van de looptijd kan je dan weer gewoon een nieuwe hypotheek afsluiten.

Veel huishoudens hebben in het verleden een combinatiehypotheek afgesloten, met bijvoorbeeld een deel spaarhypotheek en een deel aflossingsvrij. Aan het einde van de looptijd is de spaarhypotheek dan volledig afgelost en hoeft alleen rente betaald te worden over de resterende aflossingsvrije hypotheek. Doordat de maandlasten dan veel lager zijn, is dat in veel gevallen prima te betalen. Als u niet in een koopwoning zou wonen, zou u tenslotte ook huur moeten betalen.

Uw kennismakingsgesprek met een lokale adviseur

Vul uw gegevens in om vrijblijvend en kosteloos een afspraak te maken met een van onze adviseurs bij u in de buurt. Een medewerker van ons contactcenter neemt tijdens onze openingstijden binnen 15 minuten contact met u op om uw afspraak in te plannen. Zij hebben goed overzicht in de agenda's van onze adviseurs en kunnen een afspraak plannen waar en wanneer het u uitkomt. De openingstijden van de gewenste vestiging kunnen afwijken van de onderstaande openingstijden van ons contactcenter. Wij versturen geen spam of ongewenste informatie.

maandag t/m vrijdag:   08:30 - 20:30
zaterdag:   10:00 - 15:00

Vul hieronder uw gegevens in:

Aanhef* is niet ingevuld.

Uw naam is niet ingevuld.

Uw telefoonnumer is niet ingevuld

Uw email is niet ingevuld

Opmerking is niet ingevuld.

U dient akkoord te gaan met de privacy verklaring.