Populaire hypotheekvorm uit oude tijden

Populaire hypotheekvorm uit oude tijden

De aflossingsvrije hypotheek wordt tegenwoordig minder vaak afgesloten dan vroeger. Dat komt omdat sinds 2013 voor nieuwe hypotheken geldt dat de hypotheekrente niet aftrekbaar is als er geen maandelijks aflossing plaatsvindt op de hypotheek. Voor nieuwe hypotheken wordt daarom vaak gekozen voor een annuïteiten- of lineaire hypotheek. Overigens is het nog steeds mogelijk om voor een nieuwe hypotheek een (deels) aflossingsvrije hypotheek af te sluiten, maar dan is de rente dus niet meer aftrekbaar. Toch kan een aflossingsvrije hypotheek in sommige gevallen nog prima aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

Het zijn toch vooral bestaande hypotheken waar deels of volledig sprake is van een aflossingsvrije hypotheek, waarbij in de meeste  gevallen geldt dat de rente aftrekbaar is. Ook mensen met een beleggingshypotheek moeten er rekening mee houden dat als de beleggingswaarde tegenvalt, niet de volledige hypotheek afgelost kan worden.

Uw kennismakingsgesprek met een lokale adviseur

Vul uw gegevens in om vrijblijvend en kosteloos een afspraak te maken met een van onze adviseurs bij u in de buurt. Een medewerker van ons contactcenter neemt tijdens onze openingstijden binnen 15 minuten contact met u op om uw afspraak in te plannen. Zij hebben goed overzicht in de agenda's van onze adviseurs en kunnen een afspraak plannen waar en wanneer het u uitkomt. De openingstijden van de gewenste vestiging kunnen afwijken van de onderstaande openingstijden van ons contactcenter. Wij versturen geen spam of ongewenste informatie.

maandag t/m vrijdag:   08:30 - 20:30
zaterdag:   10:00 - 15:00

Vul hieronder uw gegevens in:

Aanhef* is niet ingevuld.

Uw naam is niet ingevuld.

Uw telefoonnumer is niet ingevuld

Uw email is niet ingevuld

Opmerking is niet ingevuld.

U dient akkoord te gaan met de privacy verklaring.