maandlasten per 2031

maandlasten per 2031

Vanaf 1 januari 2031 eindigt in dit voorbeeld de hypotheekrenteaftrek waardoor de netto maandlast inclusief eigenwoningforfait zelfs hoger wordt dan de bruto maandlast. De netto maandlast exclusief eigenwoningforfait wordt in dit voorbeeld € 400, een stijging van maar liefst 70% ten opzichte van de huidige situatie. Iets om goed rekening mee te houden. Helemaal als dit samenvalt met de pensionering en als dit pensioeninkomen een stuk lager ligt dan het huidige inkomen.

Maar het kan nog erger worden. Op dit moment staat de hypotheekrente enorm laag. De kans is groot dat de hypotheekrente in de toekomst een stuk hoger zal staan. Een paar jaar geleden was een rente van 5% voor een rentevaste periode voor een hypotheek zonder NHG niet vreemd. Dan wordt uw bruto én netto maandlast € 833. Dat is 2,5 keer zoveel als u nu netto betaalt!

Uw kennismakingsgesprek met een lokale adviseur

Vul uw gegevens in om vrijblijvend en kosteloos een afspraak te maken met een van onze adviseurs bij u in de buurt. Een medewerker van ons contactcenter neemt tijdens onze openingstijden binnen 15 minuten contact met u op om uw afspraak in te plannen. Zij hebben goed overzicht in de agenda's van onze adviseurs en kunnen een afspraak plannen waar en wanneer het u uitkomt. De openingstijden van de gewenste vestiging kunnen afwijken van de onderstaande openingstijden van ons contactcenter. Wij versturen geen spam of ongewenste informatie.

maandag t/m vrijdag:   08:30 - 20:30
zaterdag:   10:00 - 15:00

Vul hieronder uw gegevens in:

Aanhef* is niet ingevuld.

Uw naam is niet ingevuld.

Uw telefoonnumer is niet ingevuld

Uw email is niet ingevuld

Opmerking is niet ingevuld.

U dient akkoord te gaan met de privacy verklaring.