Kosteloos inzicht

Kosteloos inzicht

Toezichthouders, zoals De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) maken zich zorgen of iedereen met een aflossingsvrije hypotheek in de toekomst de hypotheeklasten nog kan betalen. U kunt wachten tot het einde van de looptijd van uw hypotheek om te zien of u een probleem heeft, maar wanneer dit het geval is, dan heeft u geen tijd meer om zaken te repareren.

De financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep kunnen u nú helpen inzicht te krijgen of u de hypotheeklasten in de toekomst ook nog kunt betalen. Daarvoor hebben we wel inzicht nodig in een aantal zaken:

  • Hoe ziet uw hypotheek eruit? Heeft u een volledig aflossingsvrije hypotheek of is slechts een deel van de hypotheek aflossingsvrij?
  • Hoe ziet uw pensioeninkomen eruit? Hoeveel vrij vermogen heeft u?
  • Hoelang heeft u nog recht op hypotheekrenteaftrek?
  • Hoe groot is de aflossingsvrije hypotheek in verhouding tot de waarde van de woning?
  • Wat zijn uw plannen met betrekking tot uw woning; bent u bijvoorbeeld van plan om over een aantal jaar naar een goedkopere woning te verhuizen of zelfs te gaan huren?

Kosteloos eerste inventarisatie 

Van Bruggen Adviesgroep is bereid om kosteloos een eerste inventarisatie van uw persoonlijke situatie te maken. Zo krijgt u inzicht of u in de toekomst mogelijk tegen een probleem aanloopt of dat de maandlasten waarschijnlijk prima zijn op te brengen.

Mocht er sprake zijn van een mogelijk probleem dan is het vervolgens aan u of u hier advies over wilt hebben of eventueel van een andere financiële dienstverlener. Kiest u voor advies van Van Bruggen Adviesgroep dan zullen wij vooraf aangeven welke kosten wij daarvoor rekenen, zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent.

In gesprek met een financieel adviseur?

Een afspraak maken is zo gemaakt! Vul hieronder jouw gegevens in. Je wordt dan binnen 15 minuten teruggebeld door een van onze medewerkers. Zij hebben inzicht in de agenda van onze adviseurs. Zo plannen we een afspraak op een moment en plek die jóu uitkomt. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

maandag t/m vrijdag:   08:30 - 20:30
zaterdag:   10:00 - 15:00

Vul hieronder jouw gegevens in voor een vrijblijvend en kosteloze afspraak:

Aanhef* is niet ingevuld.

Uw naam is niet ingevuld.

Uw telefoonnumer is niet ingevuld

Uw email is niet ingevuld

Opmerking is niet ingevuld.

U dient akkoord te gaan met de privacy verklaring.