Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Beuningen Schoenaker 10
6641 SZ Beuningen
Vandaag open tot 18:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Beuningen

Onze bespaarexpert

Besparen op de maandlasten

We wisten al dat onze energienota in 2019 hoger uitvalt als gevolg van hogere belastingen en hogere energiekosten. Maar dat de rekening zóveel duurder zou worden, dat was even schrikken. Uiteraard kan je besparen.

Hoe dat werkt?

Nu de hypotheekrentes nog laag staan en de huizenprijzen stijgen, is het gunstig om te kijken waar we kunnen besparen. We kunnen de maandlasten verlagen door bijv. te kijken of we gebruik kunnen maken van de nu lage hypotheekrente. De huidige hypotheek vergelijken we met andere geldverstrekkers. Uit de vergelijking halen we het beste aanbod voor u (rente én voorwaarden) en sluiten we desgewenst de hypotheek over. Daarmee kan u mogelijk flink besparen op uw maandelijkse hypotheeklasten. Uw bespaarexpert gaat voor u aan het werk en presenteert u de mogelijkheden, passend bij uw huidige situatie én uw wensen voor de toekomst.

De bespaarexpert van Van Bruggen Adviesgroep is letterlijk uw begeleider. De bespaarexpert biedt ondersteuning bij het aankopen van uw nieuwe woning als u een financieel verleden heeft; dus iedereen die niet bij onze starterscoach terecht kan (omdat u in het verleden al een keer uw eerste huis heeft gekocht), wordt graag ontvangen door onze bespaarexpert. Ook als u geen nieuwe woning aankoopt, maar wel behoefte heeft aan wat extra ademruimte binnen uw financiën. Het alleen al laten bekijken van uw verzekeringspakket kan namelijk in veel gevallen al een besparing opleveren. Uw bespaarexpert Marcel van Gammeren doet een volledige check op alle facetten binnen uw financiële situatie en biedt een voorstel om de maandlasten te verlagen.

Wanneer is een bespaarexpert voor u wenselijk?

  1. U bezit een koopwoning
  2. U wenst op uw maandlasten te besparen
  3. Uw rentevaste periode loopt af
  4. U gaat trouwen
  5. U gaat ondernemen
  6. U raakt arbeidsongeschikt
  7. Uw gezinssituatie is veranderd
  8. U gaat met pensioen

Maak direct een afspraak

KvK: 70016755AFM: 12015503Documenten