Geef jij voorkeur aan advies op de vestiging of op afstand? De keuze is aan jou. Lees meer.

Van Bruggen Adviesgroep breidt uit met Merius Hypotheken

Van Bruggen Adviesgroep biedt vanaf heden ook hypotheken aan van Merius Hypotheken. Een sterke toevoeging aan een toch al mooi palet van (hypotheek)aanbieders.

PERSBERICHT

Apeldoorn, juni 2017
Voor Van Bruggen Adviesgroep is onafhankelijkheid één van de meest belangrijke pijlers. En die onafhankelijkheid wordt in de eerste plaats gewaarborgd met een zo breed mogelijk aanbod aan geldverstrekkers. Merius Hypotheken hanteert een selectief distributiebeleid en Van Bruggen Adviesgroep is trots daartoe te behoren. Cor Zwaan, Director Investment Solutions CMIS Group, over de samenwerking: ‘We zijn verheugd met deze uitbreiding van ons distributienetwerk. Met hulp van een deskundige en klantvriendelijke partij als Van Bruggen Adviesgroep is Merius Hypotheken in staat om een nog grotere groep consumenten op een snelle en duidelijke manier te helpen hun woonwensen te realiseren.’

Over Merius Hypotheken

Merius Hypotheken biedt een breed en overzichtelijk productaanbod met aantrekkelijke rentes. Doorstromers, oversluiters en starters zijn bij Merius Hypotheken aan het juiste adres. Via hun onafhankelijk financieel adviseur, zoals een Van Bruggen-adviseur, kiezen zij met Merius Hypotheken voor snelheid, duidelijkheid en voorspelbaarheid en kunnen zij rekenen op de beste service. Merius Hypotheken gelooft dat de samenwerking tussen de geldverstrekker, financieel adviseur en consument verbeterd kan worden en biedt met het geautomatiseerde acceptatieproces oplossingen voor het verbeteren van de hypothecaire waardeketen.

Over Van Bruggen Adviesgroep 

Van Bruggen Adviesgroep is een landelijke organisatie van onafhankelijke, financieel adviseurs. Elke financieel adviseur voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en is deskundige    in zijn of haar vakgebied. Van Bruggen Adviesgroep wil zich onderscheiden door expertise, betrokkenheid, duidelijkheid en een persoonlijke aanpak. Door het leveren van maatwerk dat aansluit bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Van Bruggen Adviesgroep kijkt niet alleen naar de huidige situatie, maar ook naar de toekomst.


=========================================================
Noot voor de redactie 
Meer informatie gewenst? Neem contact op met Hannelore van de Wetering.
Telefoonnummer:     055 580 55 55
E-mailadres:           marketing@vanbruggen.nl