Geef jij voorkeur aan advies op de vestiging of op afstand? De keuze is aan jou. Lees meer.

Henk van de Bunt commercieel directeur bij Van Bruggen Adviesgroep

Henk van de Bunt is bij Van Bruggen Adviesgroep eindverantwoordelijk geworden voor commercie. In deze functie stuurt Henk van de Bunt de franchisedesk en franchisemanagers aan en is ook eindverantwoordelijke van afdeling marketing, de assurantieservicedesk en het contactcenter.

PERSBERICHT

Apeldoorn, juli, 2017

Algemeen directeur Pieter van Tuinen vertelt: “In deze snel veranderende markt heeft onze organisatie behoefte aan een ervaren en daadkrachtige manager om onze ambitie te verwezenlijken en toonaangevend marktleider te worden. Een manager die kennis heeft van de branche en weet hoe je veranderingen in je dienstverlening kunt realiseren waarbij het belangrijk is om de franchisenemers en de centrale organisatie mee te krijgen. Dankzij eerdere managementrollen die Henk onder andere bij ABN AMRO Hypotheken Groep, Legal & General en DAS heeft vervuld is hij de uitgelezen persoon om deze ambitie te realiseren.”

Henk van de Bunt: “Ik trof een slagvaardige, marktgerichte en ondernemende club aan met groeiambitie. De lijnen zijn kort, er is een open bedrijfscultuur en een duidelijke toekomstvisie. Daar waar veel ketens zich hoofdzakelijk op hypotheken richten, wil Van Bruggen Adviesgroep een brede dienstverlening aanbieden. De essentie van onze formule is dat wij consumenten willen ontzorgen bij de grootste vaste uitgaven in hun leven. Dat betekent dat we onze klanten met raad en daad terzijde staan bij belangrijke life events. Op het moment dat onze klant vragen heeft, maar ook proactief om ze financieel goed voor te bereiden op (toekomstige) wijzigingen in hun persoonlijke situatie.”

Implementatie uniek CRM systeem

Bij het realiseren van haar groeiambitie maakt Van Bruggen Adviesgroep gebruik van een nieuw én uniek CRM systeem met uitzonderlijke koppelingen naar een groot aantal pakketten waaronder hypotheekbeheer-, advies-, schade-, boekhoud-, marketing- en managementsoftware. Van Bruggen Adviesgroep stelt haar franchisenemers hiermee in staat om de bediening van nieuwe en bestaande klanten te optimaliseren. Bovendien zijn zij dankzij dit unieke pakket compliant met de nieuwe privacywetgeving.

Uitbreiding Van Bruggen Adviesgroep

Naast autonome groei bij de bestaande Van Bruggen-franchisenemers merkt de centrale organisatie dat het merk Van Bruggen Adviesgroep een grote aantrekkingskracht heeft bij nieuwe, potentiële franchisenemers die de verbredingsvisie van het merk delen. Het nieuwe marketingconcept, dat Van Bruggen Adviesgroep dit najaar wil gaan uitrollen, zal deze aantrekkingskracht verder versterken. Henk van de Bunt sluit af: ‘‘Ik verwacht door deze redenen de komende tijd dan ook een uitbreiding van het aantal franchisenemers.”

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is een landelijke organisatie van onafhankelijke, financieel adviseurs. Elke financieel adviseur voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en is deskundig in zijn of haar vakgebied. Van Bruggen Adviesgroep wil zich onderscheiden door expertise, betrokkenheid, duidelijkheid en een persoonlijke aanpak. Van Bruggen Adviesgroep kijkt niet alleen naar de huidige situatie, maar ook naar de toekomst.


=========================================================
Noot voor de redactie 
Meer informatie gewenst? Neem contact op met Hannelore van de Wetering.
Telefoonnummer:     055 580 55 55
E-mailadres:           marketing@vanbruggen.nl