Kun jij ook besparen op je maandlasten? Download ons gratis whitepaper hier.

Januari

Nieuws, Blogs, Vlogs

Toon

Bijkomende eenmalige kosten

28 januari 2015

Wanneer u een hypotheek wilt verkrijgen hoort u vele verschillende termen. Denk daarbij aan ’bijkomende eenmalige kosten’. Maar wat bedoelen ze daar dan mee?

De bijkomende eenmalige kosten zijn de extra kosten die nodig zijn bij het afsluiten van een hypotheek. Denk bijvoorbeeld aan taxatiekosten, notariskosten en kosten Nationale Hypotheek Garantie.

Stijging woningverkoop in 2014

20 januari 2015

De woningverkoop heeft in december 2014 flink gepiekt ten opzichte van december 2013. Ruim 25.265 woningen wisselden in deze periode van eigenaar, dat is een stijging van 63%. Dit bleek uit cijfers van het Kadaster.

De huizenverkoop verdubbelde in de laatste maand van vorig jaar haar verkoopcijfer ook ten opzichte van november 2014. Het is waarschijnlijk dat veel huizenverkopers handelden naar de strengere financieringsregels, welke per 1 januari 2015 gelden.
 
2014 was een goed jaar voor de woningverkoop. Deze is, over het hele jaar genomen, met bijna 40% gestegen. In totaal zijn er  het afgelopen jaar 153.511 woningen verkocht.

TV Makelaar: Mission Impossible

06 januari 2015

Het is weer zo ver! Het nieuwe seizoen van TV Makelaar: Mission Impossible is van start gegaan. Zullen de eigenzinnig ingerichte huizen verkocht worden? En wat kunnen de huizenverkopers zelf terug kopen? Pieter van Tuinen (algemeen directeur en financieel planner Van Bruggen Adviesgroep) zal de kandidaten wederom voorzien van het juiste advies zodat op financieel gebied de juiste keuzes worden gemaakt. Dus zet iedere dinsdagavond om 20:30 uur de televisie aan op RTL 4 en zie hoe alles toch nog goed afloopt.


http://vanbruggen.nl/tvmakelaar/