Hoe voorkom ik financiële verrassingen na mijn 56e?

En hoe kan ik ervoor zorgen dat ik zorgeloos kan genieten van mijn pensioen? Vragen waar u waarschijnlijk niet bewust mee bezig bent, maar misschien wel zou moeten zijn.

Een belangrijke leeftijd: 56 jaar

Wat velen niet weten, is dat de leeftijd 56 een belangrijke leeftijd is in de wereld van hypotheken. Vanaf deze leeftijd is het toekomstige pensioeninkomen namelijk medebepalend bij diverse financiële mogelijkheden. Wat zijn uw dromen? Heeft u wensen? Een aflossingsvrije hypotheek of een flinke overwaarde op uw huis kan medebepalend zijn voor uw financiële mogelijkheden in de jaren tot aan - of na uw pensioenleeftijd.

Pensioen aanvullen met overwaarde

Uw pensioendatum komt steeds dichterbij en voor u het weet is het zover! Een periode waarin u zorgeloos wilt kunnen genieten van uw vrije tijd. Alhoewel, zorgeloos? Uw (pensioen)inkomen is waarschijnlijk lager geworden en het meeste geld zit ‘in stenen’. Wist u dat u de overwaarde van uw huis kunt gebruiken om uw pensioen aan te vullen?

Een goede voorbereiding is niet alleen handig maar ook noodzakelijk. Bereid u goed voor, wij helpen graag!

In een gesprek met uw adviseur zullen diverse zaken de revue passeren. In het linker-menu zijn diverse onderdelen voor u uitgeschreven zodat u zich alvast goed kunt inlezen!

Heeft u nu al een behoefte aan een afspraak met een financieel adviseur?

Maak direct een afspraak

Maak nu een afspraak

Aanhef is niet ingevuld.

Naam is niet ingevuld.

Telefoonnummer is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

Email is niet ingevuld.

Opmerking is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.