Een hypotheek afsluiten na je 56e

Geldverstrekkers zijn best bereid om geld te lenen aan iemand die richting de pensioengerechtigde leeftijd gaat. Er zijn echter wel andere voorwaarden. Zo kijkt de geldverstrekker vanaf een leeftijd van 56 jaar niet alleen naar jouw huidige inkomen, maar ook naar je (toekomstige) pensioeninkomen. Als jouw pensioeninkomen een stuk lager is dan jouw huidige inkomen, bestaat de kans dat de geldverstrekker geen hypotheek wil verstrekken of verlengen.

Vertel me, ben ik te oud voor een hypotheek?

Goed voorbereid met pensioen

Bij Van Bruggen Adviesgroep raden wij daarom aan om vóór je 56e verjaardag een afspraak in te plannen met één van onze adviseurs. Samen brengen we jouw financiële mogelijkheden in kaart. Voor nu én de toekomst. Daarbij houden we uiteraard rekening met jouw wensen en dromen. Heb je bijvoorbeeld plannen om kleiner of onderhoudsarm te gaan wonen? Of wil je de overwaarde uit je woning gebruiken? Door op tijd actie te ondernemen voorkom je dat je misschien niet meer in aanmerking komt voor een hypotheek die past bij jouw wensen en dromen.

Dus: ben jij de 50 gepasseerd? En heb je wel plannen om een (nieuwe) hypotheek af te sluiten? Kom langs voor koffie en advies!

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak